ETNOGENEZA FUKARE I IMBECILA

 

Kada ćemo shvatiti da nas gomila nesposobnih, neobrazovanih, nekompetentnih idiota – koji se uporno i bezdušno grabe za pozicije u državi, opštinama, firmama, organizacijama – nigde neće odvesti, sem u ponor, u potpunu katastrofu naroda i nacije, i da stranačka (politička, tj ideološka) pripadnost, na kraju krajeva, danas s time nema nikakve veze?

U Srbiji se imbecili, fukara i bašibozuk ubrzano, temeljno i organizovano uzgajaju od 1990. i to sve uz zaštitu i na temeljima mafijaške organizacije, koju je Milošević „vratio“ u Srbiju, da bi mu obavljala prljav posao u raspadu bivše SFRJ.

 

MALA ILUSTRACIJA SRPSKIH VLADALACA

 

Dakle, da ponovimo: najveći zločinci ovde su Slobodan Milošević, njegova porodica i svaki pojedinačni član, svaki pojedinačni član njegove kriminalne organizacije Socijalističke partije Srbije.

Ostali su došli kao nadgradnja, ali ovaj prljavi, šupački, burazerski sistem, sa mafijašima, kurvama, bez ikakvih civilizacijskih vrednosti (osim koju oni propišu, a to je antivrednost), bez ideala (sem otimačine i lake i brze zarade), bez kulture, ukusa i stila, uspostavili su Milošević i SePSa. Oni su zato i ustanovili partijske univerzitete (reda Megatrend, pa svi ostali), da bi isproducirali dovoljan broj diploma bez znanja kojima bi, kao papirom, pokrili sopstvene frustracije. Čisto za zapisnik, da se zna kime je trebalo ukrasiti bandere 2000.

 

MALA ILUSTRACIJA KOALICIONIH PARTNERA

 

To nije učinjeno i sada je došlo vreme za naplatu. Imbecil, fukara i bašibozuk se namnožilo, broj normalnog sveta se smanjio (u ratovima, prirodnom smrću, odlascima u inostranstvo…). Čega god se te dominantne neznalice, nesposobnjakovići i kilavci uhvate, useru, jer – NE ZNAJU!

Jedino što umeju je da usisavaju pare poput crne rupe, jer halapljivost na novac je proporcionalno suprotna inteligenciji i znanju. I čak i da se susretnu sa nekim znanjem, oni to znanje ponižavaju i nipodaštavaju, jure mu greške (a greške su normalne, nenormalno je ne pokušavati da se greške isprave i ne ponove), kako bi sakrili svoju govnavost.

Rezultat toga nisu samo uništene firme, koje je bilo potrebno pokrasti, već i traljavo odrađene investicije u javna dobra, gde je institut „provizije“ svakako značajan faktor lošeg kvaliteta, ali i neverovatna nestručnost, aljkavost i ošljarstvo u svemu, apsolutno proporcionalno potrebi da se stari sistemi menjaju i uvode eksperimentalno neke nove, najčešće nikakve, ideje.

To što su se idioti sada okupili u SNS i u njegovoj podrepaškoj pratnji, a uzroku svih naših zala, SPS – samo je epilog, jer su šljam i bašibozuk tražili načina da sprovedu idiotokratiju i uspešno ga pronašli u populističkoj stranci koju čine mediokriteti, kojima nije važno da li šljam ima falsifikovan doktorat, kupljenu diplomu fakulteta ili bolesnopatološku potrebu da izmišlja sopstvenu biografiju.


Foto: wikipedia, novosti.rs

 

Facebook Comments Box
PODELI:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *