EM HOMOSI, EM HILARI… MNOGO JE, KUME

Sada vec cuvena Parada ponosa odrzace se u nedelju, 10. oktobra.

Da ostavimo po strani pitanje ko je tu i zbog cega ponosan, i ima li osnova za to.
Da ostavimo po strani stvarnu potrebu i realne efekte takvog paradiranja.
Pozabavimo se ozbiljnijim posledicama okupljanja gej, lezbijske, biseksualne i transrodne populacije.

Najpre, parada ce biti u nedelju… Hm… 500 pripadnika LGBT ekipe obezbedjivace oko 5.000 policajaca i drugih drzavnih sluzbenika slicne namene i upotrebne vrednosti. Kako je nedelja neradni dan, to po Zakonu o radu svi koji budu morali da rade tog dana, moraju da budu i adekvatno, odnosno uvecano, placeni. Eto lepe stavke koja ce dodatno i sasvim nepotrebno opteretiti drzavni budzet…

Nadalje, pripadnici LGBT populacije predstavice se narodu i ostvariti svoje pravo da slobodno setaju… „Slobodno“, naravno, uslovno, jer ce imati zastitu „deset na jednoga“. To ce biti 10. oktobra. Sta ce biti 11? Isto ono sto i 9. – jer, ovakva paradiranja samo mogu da iziritiraju ljude koji na LGBT populaciju gledaju kao na frikove ili bolesnike, a ne da im otvore srca.

Onda, neke LGBT organizacije opravdace „mucenicki“ zaradjen novac svojim spoljnim sponzorima. Nasa politicka vrhuska pokazace Evropskoj uniji da smo i u ovoj oblasti sasvim dorasli da preuzmemo ulogu evropskog potrcka od Rumunije i Bugarske. Marko Karadzic moci ce otvoreno da kaze da je homoseksualac i da njegovo ponasanje kao uvredjene zenturace potice od greske u hromozomima, a ne od ujeda neke opasne muve koja prenosi jos opasniju ko zna kakvu bolestinu. Sve ukupno, nista se konkretno nece uraditi na ispunjenju zivotnih ciljeva i potreba LGBT populacije.

Sa druge strane ulice, branioci cistote naseg bica i porodice moci ce da iskazu svoj stav da, ako je legitimno da pederi paradiraju, to mogu i ljubitelji seksa sa zivuljkama, decom ili, sacuvaj-me-Boze, mrtvacima. Neki ce verovatno i besniti, psovati, demonstrirati svu snagu svojih misica i plitkocu zakrzljalog produzetka kicmene mozdine. Nista konkretno nece uraditi na odbrani porodice u Srbiji, koja i dalje u proseku ima 1/3 deteta i primanja manja od minimuma za iole normalan zivot.

A ja? Hmmm… Ja cu emigrirati iz svog Beograda kako bih izbegao licni dozivljaj dve opscene, perverzne manifestacije: LGBT i kontra-LGBT parade 10. oktobra, i dolaska Hilari Klinton dva dana kasnije, sa sve supozitorijskim akcijama na ceskanju debelog creva doticne gospodje, koje ce izvesti nasa politicka vrhuska.

Em homosi, em Hilari… mnogo je, kume, i za nekog sa jacim zelucem nego sto je moj.

ПОДЕЛИ:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *