КАД ВАС МОДА ОДА…

Негде потпуно капирам геј лоби у моди, који се труди да креирањем дебилних одевних предмета за жене, исте потпуно огади мушкој стрејт популацији, и тако створен вишак исправног мушког рода приграби за себе.

Јбг, шта ћемо, кад се за нас малобројне лепе, згодне, мачо доминантне мушкарчине, између гејева и жена води борба непрестана: жене се и даље за заробљавање мушкараца бију традиционалним средствима („ју, десило се!“ трудноћа, нпр), док су гејеви у окршај ушли софистицираније. Додуше, оно што неки мушкарци на себе обуку огади их и женама, и гејевима, и доџовима… можда мож` да прође само код Цигојнера, ал` о том неком другом приликом.
Елем, капирам креаторе, али жене које то навуку на себе – никако не капирам. Ни под каквим изговором. Не постоји довољно јако алкохолно пиће или дрога да се неко на тај начин унакази. Можда неко пси`ичко обољење? За то несам стручан.Гледам – дакле – данас два кретенчета, ниске, ружне, нога кратких к`о басет – реално, струјом да их не дираш. Још на се навукле оне панталоне, што им гузице висе до пола листова, па од кратких ногу к`о басет, добише само још краће и изгледају к`о два јазавичара. У реду је, мислим се, у те хлачице могу десет дана да кењају да се не примети, још ако туре два кила (грозно јаког, такође у геј лобију осмишљеног) „фенси“ парфема, довољно да случајни пролазник помисли да је у питању само традиционални српски миомирис (купање суботом уз уштеду сапуна плус ознојаж а ла бус).

Ал бре децо имате л ви родитеље, па кад су вас већ направили к`о два ратна злочина, да вас из хуманих разлога посаветују како да се обучете, да прикријете?

ПОДЕЛИ:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *