БАГРА ИЗ ИНФОСТАНА

 

Багра лоповска је багра лоповска, и то не може да се промени другачије, него затвором.
Инфостан је послао исправљене рачуне, без оне бандитске отимачине у форми понуде за осигурање, коју су „прихватили“ у име свих власника и корисника станова у Београду и зарачунали је у месечну обавезу.

Али… Решио неки хајдук из Инфостан да пише образложење (погледајте фотографију полеђине исправљеног рачуна). И тако мало им је било што су нас једном зајебавали, у покушају да нас покраду са све својим бандитским пајтосима, него нас сада праве и мајмунима (читај по бројевима са слике):

Инфостан полеђина исправљеног рачуна

 

 

1. Они су дакле испали ДОБРИ јер су нам ОМОГУЋИЛИ да стан и бла бла осигурамо повољније… Јесте, БАГРО, али нас нисте ПИТАЛИ! Нисте нам дали могућност ИЗБОРА!
2. Хтели су и да нам заштите податке о личности, да не пише нигде сем на рачуну! Јесте, БАГРО, и зато нисте могли да пошаљете додатну уплатницу са свим подацима за уплату ОСИМ података о личности? То вам БАГРО, не смета кад шаљете уплатнице за СПЦ, Црвени крст и слично?
3. Имали сте „најбољу намеру“ да осигурање прихватимо или одбијемо? Како то, БАГРО; када сте ВИ већ прихватили у НАШЕ име? Где се деде ПОУКА; како да одбијемо?
4. „Најбоља намера“ да стимулишете редовно плаћање? Какве ТО везе има, БАГРО, са вашим прихватањем неке обавезе у наше име и без нашег знања?
5. „По мишљењу дела јавности“, БАГРО, није релевантно, али КРИВИЧНИ ЗАКОНИК, БАГРО, јесте релевантан. А ви сте, БАГРО, извршили кривично дело преваре.
6. Што се тиче „сваке могуће непријатности“, БАГРО, ево, мени је непријатност да вам свима на гомилу ЈЕБЕМ и оца и мајку и све по списку, и вама, и вашим саучесницима, помагачима и налогодавцима. Сам био довољно јасан?

Живо ме занима шта ће Град Београд да уради поводом овог новог хохштаплераја? Хоће ли да разбуца ту БАГРУ разбојничку у Инфостан или ће својим нечињењем да нам покажу да су саучесници у овом лоповлуку?

ПОДЕЛИ:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *