BLJUTAVI OČAJ MAFIJE

Da nam već ne puca dobrano preko kičme; da posledice nisu tako ozbiljne; da naša deca, deca naše dece i unuci naše dece neće vraćati dugove; da Srbija nije licem u blatu; da nije budzašto dato sve što iole vredi, a šta su sticale generacije; da država nije u stanju raspada i pred bankrotom; da se belosvetska politička fukara nama ne poigrava kao sa jo-jo-om… e, da nije svega toga, mi bi se danas slatko smejali.

Ovako, kada pogledamo skorašnje i najnovije poteze narandžaste koalicije, kukanje se čini mnogo prikladnijom emocijom.

U očajničkom nastojanju da svojoj Demokratskoj bandi obezbedi još jedan mandat za drpanje, otimačinu, uništavanje, lično bogaćenje, nameštanje poslova rodbini i prijateljima… Boris Veličanstveni najpre je iskoristio genitalnu uspaljenost dela ženskog biračkog tela i hormonalni disbalans dela muških birača, i dvostrukom ubici podario oprost. Jer, ipak, žrtve su samo Crnogorci, dakle, niža rasa, i, kako je to nama mudro objasnila Sneki Superior, čija je jedina kvalifikacija za funkciju to što je bila ljubavnica Vladana Batića – dovoljno je odležao.

Onda su Borisu spin majstori priopćili da je i to malo, jer – zamislite – ima još dosta Srba koji ne razmišljaju genitalijama i testosteronom, već veruju da je ubistvo – ubistvo, i da treba da bude kažnjeno višegodišnjom robijom. Možda baš zato što deci na treba davati primer da je nešto ružno dozvoljeno na osnovu zanimanja/statusa/veza izvršioca. I tada je Boka posegao za nacionalnom ikonom: nemamo, jelte, baš mnogo toga pozitivnog u čemu smo prvi u svetu, pa je Nole Đoković pravi izbor. Čoveka koga većina Srbalja vrednuje više od vojske i SPC (pojedinačno, najpozitivnijim institucijama u nas, po istraživanjima javnog mnenja) zajedno, valja nagraditi ordenom. Iako ovaj momak nije završio karijeru, i nadam se da se to neće skoro dogoditi, Maneken je odlučio da ga odlikuje, što bi kao čin ipak više priličilo rekapitulaciji jednog sportskog života. Ali, izbori su za tri meseca, rejtinzi su minorni, nema toga šta se ne sme zgaziti i šta ne treba upropastiti, samo da bi se mafijaška vlast održala.

A pošto nema Maneken Boka ekskluzivno pravo na prizemnu manipulaciju, tome su odmah pribegli i njegovi koalicioni partneri. Motiv je, naravno, isti.

Najpre je Onaj-kome-ne-treba-dozvoliti-da-se-slika-bez-jabuke-u-ustima otrčao da dvostrukom ubici ponese pasoš Srbije na noge. Osim što je jednom Miloševićevom brabonjku svakako čast da ubici stisne ruku, jer, ipak su stasali u istom miljeu, valja iskoristiti masturbatorsku pomamu u delu biračkog tela, u nadi da će se ovajditi za koju mrvicu obožavanja i novu šansu da kreatori najveće nesreće Srba u 20. veku opet vode policiju kojom su pre samo desetak godina prebijali Srbe željne boljeg i poštenog života, ili da u „Srbijagasu“ zapošljavaju sinove i ćerke ubica koje su zadužile Miloševićev režim, ili da prerokoka grade uz bogatu proviziju od firmi kojima su poverili izgradnju…

Onda je Arkanov barjaktar i batinaš na voštanu figuru Luisa Figa u natprirodnoj veličini, nalepio natpis „Novak Đoković“, kako bi preuzimanjem barjaka obožavanja nacionalonog teniskog idola, svojoj kriminalnoj organizaciji obezbedio još koji procenat biračkog tela, a time i učešće u krčmenju ovo sirotinje što je od Srbije ostalo i u narednom četvorogodišnjem mandatu.

Naravno, ja sam siguran da će sveprisutni Boka, čim oseti – nedajBože – da nam u nekom momentu neće iskočiti iz frižidera, ili da postoji pretnja da neka druga hajdučija preuzme mafijaške poslove DS, pomilovati i Legiju, Luku, Budalu (što me naravno dovede do sugestije Šaperu end kompani za predizbornu parolu: „Borise, pomiluj budalu!“)… Mislim da sada više ne postoji ružan, zao, podmukao, nemoralan, nečovečan… čin za kojim ovaj bolesni kompleksaš neće posegnuti samo da bi se Demokratska banda održala na vlasti i/ili sakrila kriminalne radnje kojima se bavila prethodnih godina.

Okreni-obrni, svako govno smrdi i svako je u nekoj nijansi žute. Primesa crvene samo pojačava utisak bolesnog.

ПОДЕЛИ:

2 thoughts on “BLJUTAVI OČAJ MAFIJE”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *