ДЕРАТИЗАЦИЈА СРБИЈЕ

 

Главни одбор Српске напредне странке, који већ неколико месеци заседа у здању Народне скупштине у Београду, сада већ изгледа као перверзни ријалити који се одржава у септичкој јами. Па онда одатле, како ко стане неком другоме на рамена и исплива изнад нивоа фекалија, избљује оно чега се нагутао – свесно и намерно, да би у овом полураспалом примитивном удружењу на које су свели државу Србију могао да се огребе за мрвице са стола неколико владајућих породица.

И онда та гомила пробисвета, превараната, фукаре, лопужа, парамецијума, дивљака, примитиваца и свакојаког другог друштвеног и цивилизацијског шлајма, одатле напада оно мало преосталих грађанских, културних и цивилизацијских вредности, чије постојање – слабашно, али ипак некакво – спречава да се напредњачка фекалија разлије по свему и свуда.

А шта се ради с разливеним говнима? Најпре се грубом физичком силом врате назад у канализацију, одакле треба да отплове до Црног мора, а онда загађени јавни простор мора да се педантно хемијски очисти, дезинфикује и дератизује. Кад то теба урадити? Што пре, јер су говна легло свих зараза. Ко то треба да уради? Погледајте се у огледало, назујте чизме и навуците гумене рукавице, јер је комуналаца мало.

ПОДЕЛИ:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *