КУРВАРЛУК: МАЛО ПАРА, ДОСТА ШАМАРА

 

Србија је као курва, која је легла и раширила ноге, а двојица набилдованих билмеза, макроа – Вашингтон и Москва – боре се да она ради за једног од њих. Србија није довољно вредна – штавише, очигледно је макрои „цене“ тек као дронфуљу, крајпуташицу – да би потезали пиштоље због ње. Зато та двојица јаких момака само реже један на другог, из пуке потребе да манифестују сопствену силу, свесни да би свако попуштање, па чак и око тако небитне и бизарне дроље, било схваћено као знак глобалне слабости.

Амерички амбасадор Кајл Скот

Твит Кајла Скота око српског министра рата Лоодина и генерала Владимира Лазаревића је баш то. Режање макроа Вашингтона због нове туре благог стављања Србије под мишку макроа Москве, јер је Москва дала поклончић, а у овој тури Вашингтон је то пропустио. И ништа више. Реакција реда ради.

У реду: макро Вашингтон је брутални, примитивни силеџија, који прилично заудара, а макро Москва слаткоречиви, насмејани, али подмукли љигавац. И ту је сва разлика. Јер они ће наизменично кевтати, и један на другог, и на Србију, када год осете да онај други преузима примат, за „зену“ више него што је прећутно договорено. Али неће претеривати, јер је и слабашан шамар довољан да Србију утера у ред.

А Србија, сирота, шта ће? Како мужу да објасни шљиву на оку и полну болест? Удара зато у кукњаву како је макро Вашингтон упао у њихов стан, а дом је светиња, и она се само бранила. А ноге је раширила и намазала лубрикант само зато да свој телесни интегритет очува уз што мање оштећења, кад је насилни секс већ сасвим известан.

Министар одбране Александар Вулин

Дакле: Скотова твитер порука с подељеним текстом „Вашингтон поста“ није мешање у унутрашње ствари (како ботовска пропаганда покушава да представи), већ упозорење – дрско, какво се не упућује државама које имају став и које се нису прострле пред ноге силника, али не без основа.

Зашто има основа? Најпре, зато што је ген. Лазаревић осуђени ратни злочинац пред судом чију је надлежност Србија прихватила и своје грађане му изручивала без обзира која је влада у Београду. Друго, зато што је министар рата Лоодин лудак, и то опасан лудак, који служи као ударна игла још већем лудаку, који њиме може да манипулише по жељи, и шаље поруке у складу с тренутним потребама.

И зато би за нас као народ  ваљало да се што пре освестимо и приберемо, и изведемо Србију из посла најстаријег заната.


Изјава: Србија је моја земља. Србију волим као мајку. Овај текст није написан да увреди Србију, већ да увреди све оне који су од Србије данас направили ово шта су направили, и да подстакне грађане Србије да своју отаџбину што пре спашавају из канџи лудака.


Фото: twitter screenshot, blic.rs

ПОДЕЛИ:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *