ВИДЕО САМ ЦИЦА-МАЦУ

И тако, после „шпанских“, турских и индијских серија, разних „Мењам жену“, „Домаћине ожени се“, „Сурвајвер“ етц „ријалитија“, добисмо и оргазматични врхунац – блиски сусрет прајм министра са женским полним органом (а да није одраз у огледалу) пред камерама, да види васцела Србија.

Шта смо све о томе могли да сазнамо претходних дана?

1. Назови новинарка из шаљивог скеча „Видео сам цица мацу“ је, у ствари, „Плејбојева“ зечица, која је сасвим пристојно показала џбун Ивици без марице. Скривена порука? Или све новинарке могу да буду зечице у Хефнера, или новинарке међ` ногама држе кознакаква чудеса, недостојна да их прајм министер види.

2. Речени џбун не би био тако ефикасан да није био џбун – појаснише кључну културолошку дилему данашњице справитељи скеча. Поанта јесте била да се прајм министер зарумени и да га ода несташни осмех љубитеља и познаваоца садржине међуножја – а не да га издепилирани простор збуни – што га чини подобним за прајм министра у наредних неколико векова (ако га ко не сустигне за Божић) јер зна се Срби цене те који више воле п. него леба да једу, а и могу да издрже украј Крмељуше гледећи је у очи, а не у очи.

3. Питање – за ил против Гљивице у реченој ствари је passe. У земљи у којој к`о из п. кокнеш прајм министра – насамарити другог приказивањем исте и није крупна ствар. Како срозати углед неком Милошевићевом клону, који зна да „Кале, то је брдо“, који се често толико облоче да упадљиво заплиће језиком, чији блиски сарадник шурује са Шарићем, који поклања Космету столицу у УН… Али, питање срозавања угледа прајм министру, као функцији, другом човеку државе по власти и првом по оперативности?

4. Чињеница да је прајм министер џбун угледао ничимизазвано и сасма неочекивано, те се није припремио (бар презерватив да има) коштаће посла вјеројатно неког у кабинету, а и шире. Ама бре људи: најавите прајм министру други пут блиско присуство женског полног органа! Чињеница да се РРА није огласила, нити новинарска удружења, организације и синдикати (изузев НУНС) никог неће коштати посла, јер је посао укопавања новинарске професије и забијања глоговог коца – успешно окончан.

ПОДЕЛИ:

1 thought on “ВИДЕО САМ ЦИЦА-МАЦУ”

  1. Zamišljam bliske saradnike drugog čoveka u Srbiji kako se šale sa istim, kako ga zavitlavaju zbog svega ovoga i pitaju ga „I? Kakva je, a? B l’ ti to malo omirisao?“… A njemu popularnost samo raste. Jer je i ovim pokazao da je „čovek iz naroda“ (jok, a odakle je?). I svi se sad smeju. Samo narod gladan i jadan, zamazali mu oči ovom glupošću.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *