ЖУТИ ПУТ КА ДНУ ДНА

Биће да је Демократска странка схватила докле је довела Србију.

Пре четири године, у време избора за председника Србије, нудили су народу шарену лажу од 1.000 евра, сад обећавају само неколико акција Телекома по глави становника. Гласајте за Манекена и силно ћете се обогатити. Толики новци у покраденој Србији: 20 евра, мало ли је на ову глад и беду?

Испаљивање цифре колико ће ко добити акција Телекома баш сад, иако се та прича о Телекому врти годинама, у ствари показује очај у Изборном штабу жутих. Цифре су неумољиве, и они сад на све начине, покушавају да их поправе. Али не иде.

Отуда и љигава антикампања против Томе Гробара, који, додуше, ништа боље није ни заслужио, али опет…

Отуда и Манекеново трчање на маратону… Као сетио се сад, усред изборне године, да мало потрчи у трци задовољства, да ваљда докаже плебсу да је жив и здрав… Где је био претходних година?

Отуда посета сахрани Новаковог деде. Хајде што се дигла национална чарлама, што је умро човек у „цвету старости“, од „само“ 85 лета, него је Манекен нашао и ту да прикупља предизборне поене. Мени је то реално било наљигавије.

Чекам нове доказе да дно на које се може спустити људско достојанство није тамо где ми мислимо да је, већ тамо где се Тадић спусти.

 

 

ПОДЕЛИ:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *