ЕТНОГЕНЕЗА ФУКАРЕ И ИМБЕЦИЛА

 

Када ћемо схватити да нас гомила неспособних, необразованих, некомпетентних идиота – који се упорно и бездушно грабе за позиције у држави, општинама, фирмама, организацијама – нигде неће одвести, сем у понор, у потпуну катастрофу народа и нације, и да страначка (политичка, тј идеолошка) припадност, на крају крајева, данас с тиме нема никакве везе?

У Србији се имбецили, фукара и башибозук убрзано, темељно и организовано узгајају од 1990. и то све уз заштиту и на темељима мафијашке организације, коју је Милошевић „вратио“ у Србију, да би му обављала прљав посао у распаду бивше СФРЈ.

 

МАЛА ИЛУСТРАЦИЈА СРПСКИХ ВЛАДАЛАЦА

 

Дакле, да поновимо: највећи злочинци овде су Слободан Милошевић, његова породица и сваки појединачни члан, сваки појединачни члан његове криминалне организације Социјалистичке партије Србије.

Остали су дошли као надградња, али овај прљави, шупачки, буразерски систем, са мафијашима, курвама, без икаквих цивилизацијских вредности (осим коју они пропишу, а то је антивредност), без идеала (сем отимачине и лаке и брзе зараде), без културе, укуса и стила, успоставили су Милошевић и СеПСа. Они су зато и установили партијске универзитете (реда Мегатренд, па сви остали), да би испродуцирали довољан број диплома без знања којима би, као папиром, покрили сопствене фрустрације. Чисто за записник, да се зна киме је требало украсити бандере 2000.

 

МАЛА ИЛУСТРАЦИЈА КОАЛИЦИОНИХ ПАРТНЕРА

 

То није учињено и сада је дошло време за наплату. Имбецил, фукара и башибозук се намножило, број нормалног света се смањио (у ратовима, природном смрћу, одласцима у иностранство…). Чега год се те доминантне незналице, неспособњаковићи и килавци ухвате, усеру, јер – НЕ ЗНАЈУ!

Једино што умеју је да усисавају паре попут црне рупе, јер халапљивост на новац је пропорционално супротна интелигенцији и знању. И чак и да се сусретну са неким знањем, они то знање понижавају и ниподаштавају, јуре му грешке (а грешке су нормалне, ненормално је не покушавати да се грешке исправе и не понове), како би сакрили своју говнавост.

Резултат тога нису само уништене фирме, које је било потребно покрасти, већ и траљаво одрађене инвестиције у јавна добра, где је институт „провизије“ свакако значајан фактор лошег квалитета, али и невероватна нестручност, аљкавост и ошљарство у свему, апсолутно пропорционално потреби да се стари системи мењају и уводе експериментално неке нове, најчешће никакве, идеје.

То што су се идиоти сада окупили у СНС и у његовој подрепашкој пратњи, а узроку свих наших зала, СПС – само је епилог, јер су шљам и башибозук тражили начина да спроведу идиотократију и успешно га пронашли у популистичкој странци коју чине медиокритети, којима није важно да ли шљам има фалсификован докторат, купљену диплому факултета или болеснопатолошку потребу да измишља сопствену биографију.


Фото: wikipedia, novosti.rs

 

ПОДЕЛИ:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *