МЕХОВА СРАЋКА

 

Посланик Скупштине Србије из Социјалдемократске партије Србије, изабран са листе Српске напредне странке, Мехо Омеровић (59), ухваћен је у крађи у фри шопу на аеродрому у Франкфурту. Он је, како га (је) (о)сумњичи(ла) немачка полиција, покушао да отуђи козметику у износу од око 170 евра – парфем, крему и карминe.

„Неспоразум“, како је то Омеровић приказао, је решен, када је немачка полиција видела дипломатски пасош, и контактирала Конзулат Србије. Брука, како то изгледа свима другима, на жалост је остала.

Омеровић је тврдио да је из фри шопа истрчао са све робом у рукама, не да би избегао плаћање, већ га је – народски речено – потерало. У хитној потреби да пронађе тоалет, изнео је и козметику. Наводно, после 15 минута клозетске патње, схватио је да је у рукама имао парфем и кармине, и потом поштено отишао до фри шопа да плати. Једино што није објаснио било је – откуд да услед све те панике и хитње, кад су обе руке итекако потребне, и даље у једној руци држи козметику, која, ако ћемо реално, због габарита и облика може лако да испадне.

Или, што би се рекло – кад је сраћка, гаће се спуштају с обе руке. То је ситуација „Држ’- не дај“. Нема места за парфеме.

Па да се закључи: Мехо, не сери.

И да, Мехо. Не грди мајка сина што се коцка, већ што се вади.

Омеровић је, иначе, дипломирани политиколог, члан Делегације Скупштине Србије у Парламентарној скупштини ОЕБС, председник је скупштинског Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова, члан Одбора за контролу служби безбедности и заменик члана Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања. Члан је и шест група пријатељства (Азербејџан, Аустрија, Босна и Херцеговина, Индонезија, Иран и Кина).

 

ПОДЕЛИ:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *