НАРОД БЕЗ БУДУЋНОСТИ

 

Српски народ је народ без будућности.

Изумреће.

Можда се то неће десити за времена наше деце или деце наше деце, али ће се извесно догодити. Отприлике, за један век или малчице дуже.

Како ће се десити?

Ко год може, од иоле нормалних и од иоле здраве генетске структуре, бежаће из овог легла незнања, насилништва, примитивизма, дивљаштва, неспособности, необразовања, бахатости, додвориштва, подаништва

Наравно, бежаће и они који немају нормалну и здраву генетску структуру, али не успевају да се наметну у овом болесном систему, у коме ће им глава бити на пању.

И једни и други брзо ће се асимиловати. Њихова деца можда, а сасвим сигурно деца њихове деце, биће Американци, Немци, Французи, Аустралијанци. Зашто то мислим, кад се генерације гастарбајтера раније нису тако лако асимиловале, питаћете? Зато што их је сад први пут у историји срамота рећи да су Срби.

У Србији ће остати најгори олош, башибозук, необразовани примитивац, насилник, сваковрсни несрећник… који ће попут животиње кидисати на најближег свог, јер ће ресурса који могу да подмире тај гентски отпад, научен да без знања, образовања и способности заузима положаје и дебело зарађује – бити све мање.

Остаће и они несрећници који не успеју да побегну „напоље“: они ће бити ти који су шиканирани, који због тога извршавају самоубиства, они су незадовољни гутачи бенседина и јачих лекића, које нема ко да научи или излечи, незапослени, без примања, они су они који ће „пуцати“ и у моменту растројства убијати породице, комшије, сараднике… Неки од њих ће се некако приклонити овим пређашњима, као обични пиони, дакако, а већина ће просто физички нестати.

Тако ће на крају ова прелепа земља остати у рукама најгорег генетског отпада – истог овог чији представници сад држе позиције и у држави, и у друштву, и у фирмама, али и даље не достижу зенит своје наказности, јер још има мало снаге нормалности, која их спречава.

Али нормални нестају, а ненормални се размножавају.

И тако ће Срби, у вечитом рату сами са собом и међусобно, коначно сами себе истребити.

Јер, драги моји Срби, не мрзи вас цео свет, ви мрзите сами себе.

 

 

ПОДЕЛИ:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *