ОСВЕСТИТИ ЧУЛА, ОСЕТИТИ СЕБЕ

 

Један од најинтересантнијих ауторских пројеката, у којем су „упарени“ лични развој, добра вина и интересантни десерти, радионица „Освестите чула, осетите себе“ прославила је први рођендан.

Већ традиционалан доживљај хедонизма на београдском сплаву „Боател Чарли“ постао је обавезан животни ритуал свих оних који у вину уживају, али и од вина очекују да добију много више од саме божанске текућине. Ауторски печат Весне Милићевић, кроз интересантне и уникатне десерте, чији је „задатак“ не само да прате вино за које су наменски направљени, већ и да помогну да се отворе и вино и чула учесника радионице – види се и кроз  приступ сваком појединачном догађају, приче о винима, и људима који их праве, али и о личном развоју, личним односима и односу према себи самом.

  • Лако је бити присутан „сада и овде“, бавити се собом, својим животом, тежити радости…испијајући вина и сладити се њиховим десертима, схватајући да је аутентичност императив испуњеног живота – вели Весна Милићевић.

И заиста је тако: неговање винске културе и уживање свим чулима у винима и њиховим десертима исто је као и неговање себе и свог живота.

Колико сте често свесни свих својих чула, жеља, снова…? Када приметите њихово присуство и лепоту постојања?

Како је са винима, десертима? Исто. А како је са животом? Опет, исто.

Свако треба да одговори на ова питања, искрено, према себи. И ако није задовољан својим одговорима, или је пожелео другачије или боље, или је једноставно спреман да научи нешто ново о себи и мења се,  уживајући у плесу вина и њихових десерата… право решење је Интерактивна дегустациона радионица „Освестите чула, осетите себе“.  Јер, учесници се ту не само на оригиналан начин упознају са винима сјајних винарија и њиховим одговарајућим, наменски справљеним десертима,  већ успевају да спознају најбољу верзију себе, схватајући да је свако од нас – чудесан као и вино.

Будите ко сте и дозволите да се мењате и развијате попут вина – више је него упечатљива девиза ових радионица.

 

РОЂЕНДАНСКА РАДИОНИЦА

 

  • Заронићемо инспирисани и у онај најлепши, а неистражени део себе на радостан начин у циљу личног развоја – поручује Весна Милићевић учесницима радионице.

Свака радионица има и неки „пратећи алат“, који помаже учесницима да себе боље спознају, искажу, отворе се – баш као вино док стоји у чаши. Некад је то маска, која треба да покаже разлику у ширини видика, некад новогодишња честитка самом себи, некад листа циљева… Учесници радионице су активни, и колико ауторка помаже њима – и они помажу ауторки.

Уживање се, дакле, подразумева.

Откривање нових вина и неких винских тајни, такође.

Откривање себе и ослобађање својих чула, добијате на дар.


фото: Бобан Беатовић

ПОДЕЛИ:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *