„СРПСКА МАЈКА“ И ЊЕНО РЕТАРДИРАНО ДЕТЕ

Мислим се нешто, какав ли је дил сад у питању?

Осуђена „криминалка“ – криминалац женског рода – (уз чињеницу да јавност и даље верује да је добила преблагу казну због политичких веза са врхом државе), против које се и данас воде неки судски поступци, а која је, сасвим случајно, удова криминалца и ратног злочинца; један од симбола музичког и културног шунда и моралног суноврата; „трендсетерка“ и „српска мајка“ из некакве србијанске вукојебине; блиска пријатељица једног од симбола српске бахатости оличеног кроз жирафу;  ничимизазвано другарица из детињства актуелног премијера, који се опет магијом извукао за политичке и криминалне активности у прошлости – крештаће БЕСПЛАТНО за васколику србијанску и гостујућу популацију на дочеку Нове Године на Тргу Републике у Београду.

ОК, рећи ћете: пара несумњиво има као плеве – и од мужа је остало; и од муљавина у „Обилићу“ искипело; дају ту и неки криминални пајтоси добровољно и „добровољно“; плаћа и српска стока, културно убијена у појам и морално разјебана, управо од стране ментора те исте „српске мајке“… Може, дакле, бесплатно – али, зашто?

У земљи Србији, у којој је сав животни успех сведен на заузимање политичке позиције, шењења уз колено политичара „на позицији“, или изигравања супозиторије у шупку ауторитарног политчара – ништа није бесплатно. Дам ти од народне муке, да би ти мени вратио пола, па смо обоје добри… Систем управо и функционише тако да неки не морају да плате на мосту, али плаћају на ћуприји, и обрнуто.

Да ли је ово новогодишње „џабе“, у ствари, враћање дуга „српске мајке“ за ону благу казну, за исфорсирано одржавање „на сцени“, за непрегледање имовине наслеђене од кримоса и ратног злочинца и основа њеног стицања, „хвала“ за непокретање нових судских поступака?

Или се под демагошком паролом „Ђилас је опустошио Београд, нема да се плати за певање, али ми ћемо вам дочек обезбедити бесплатно“ овако припрема терен за изборе? Народу, успешно баченом у потпуни очај и испод сваке линије егзистенције се, у недостатку хлеба, нуде само игре? Да мало замажемо очи пред још једним вађењем из неуспешног вођења политике и економије, упакованом у обланду „болних реформи“?

Коначно, да забијемо још један глогов колац у ово мало преосталог интелекта и разума у Србији, јер интелектуални инфериорци и морални патуљци могу да владају само заглупљеним и убијеним народом…

 

ПОДЕЛИ:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *